Kategoriat
Uncategorized

passi ja Wilma kuvat

Eilen kuvasimme passikuvat ja wilmakuvat. Ensiksi meidän täytyi mennä studioon. Studiossa me laitoimme kameraan oikeat asetukset, kuvausvalot ja taustakankaan hyvin ja aloimme kuvata. Kuvien oton jälkeen ne siirrettiin koneelle jossa aloimme muokata kuvien kokoa.

Wilma kuvat olivat helppo muokata ja se onnistui käden käänteessä. Passikuvia oli hieman vaikeampi muokata, koska piti tehdä virallisien mittojen mukaan taulukko. Sitten kun taulukko oli valmis sovitin kuvan taulukon mukaisesti ja valmis.

Kategoriat
Uncategorized

¨ Lehden kansi ¨

Miten tein ¨lehden kannen¨ . Ensiksi minä aloin katsomaan mitä kuvia minulla olisi itsestäni. Valitsin pitkään ja hartaasti, lopulta päädyin Pitkän harkinnan jälkeen kuvaan jossa istun minun pihani etuterassilla tyylikkäästi poseeraen.

Sitten oli aika photoshopata kuvaani hieman. Ensiksi minä sumensin koko kuvan, minkä jälkeeen minä aloin tarkentaa kuvaa itseni kohdalta. Tällä tavoin tausta jäi sumeaksi kun taas minä näyin terävänä.

Sen jälkeen avasin toisen kuvankäsittelyohjelman, jonne siirsin kuvan. Sitten aloin miettimään että millä värillä laittaisin tekstit kuvaani. Päädyin aika kirkkaisiin ja kivoihin väreihin, ¨mm¨ punaiseen, vihreään, ja keltaiseen.

Tekstiini kirjoitin mikä minua kiinnostaa ja mitä tykkään tehdä. Lopuksi minä tulostin kuvan ja laitoin sen luokan seinälle